je rijangst overwinnen bij 2Concern coaching

Rijangst 

Controle over je emoties herwinnen?  Parkeer je stress met NLP bij 2Concern

Bijna 8% van de vrouwen met een rijbewijs, rijdt nooit. In deze tijd waarin mobiliteit zo belangrijk is, is rijangst een serieus probleem. Zo’n 1 miljoen Nederlanders hebben last van rijangst in allerlei gradaties.

Niet durven inparkeren, de snelweg vermijden en dus ruim van tevoren een route plannen die de snelweg vermijdt. Misschien is je angst wel gestart naar aanleiding van een ongeluk en werd het steeds moeilijker voor je om in je auto te stappen, steeds die onbekende routes vermijden, liever niet in het donker rijden, angst voor tunnels , drukte op de weg en angst voor files.

Buiten deze angsten en spanningen voor de o.a. de snelweg zijn er ook nog genoeg andere emoties die parten kunnen spelen bij verkeersgebruikers; zoals het gevoel dat je geen overzicht hebt, geen rust achter het stuur, of misschien raak je snel boos of geïrriteerd op andere weggebruikers. Of rijd je alleen auto als het strikt noodzakelijk is? Daarbij hoef je nog niet per se zelf achter het stuur te zitten, als bijrijder kun je het ook zwaar hebben, omdat je het stuur uit handen geeft.

Wanneer je dagelijks ongemak ondervindt van jouw angst of rotgevoel met betrekking tot het deelnemen aan het verkeer, loont het  er iets aan te doen.  En dan natuurlijk het liefst zo snel mogelijk, want de tijd die je kwijt bent aan piekeren is jammer genoeg verloren tijd geweest. Je ging er namelijk niet sneller mee van A naar B…

rijangst of snelwegangst snel verhelpen bij 2Concern

verkrampt achter het stuur of vol zelfvertrouwen?

De oplossing voor jouw probleem ligt binnen handbereik, want met goede NLP technieken en de hulp van een betere coach die ook met hypnose werkt, ben jij je gevoelens snel weer de baas en dat is belangrijk in deze maatschappij waar mobiliteit een grote rol speelt. Het enige risico  wat je loopt wanneer je van mijn coaching gebruik maakt, is dat je snel ervaart en merkt hoe goed het voelt om de controle over je rijgedrag weer terug te krijgen.  Geen uitgebreide sessies bij een verkeerscounselor, maar resultaat vanaf sessie 1! De meeste mensen hebben genoeg aan 3 sessies om volledig vrij te zijn van spanning als het gaat om hun rijgedrag. De tijd die je kwijt was aan stressen en piekeren over een aanstaande autorit, kun je snel weer invullen met leukere dingen en met rust achter het stuur. Wanneer jij gemotiveerd bent om die angst nu eens en voor altijd kwijt te raken, maak je via onderstaand formulier je eerste afspraak met mij.

Afspraak met Caroline

Wist je dat?

De oudste Nederlander met een rijbewijs 103 is?

Er in Nederland 175.000 mensen een auto bezitten, maar geen rijbewijs?

1 op de honderd bestuurders gaat de weg op zonder een rijbewijs te bezitten.