liefdesverdriet

liefdesverdriet en nlp coaching

Heftig liefdesverdriet is erger dan depressie…
Dat blijkt uit een kort onderzoek uitgevoerd door een singles site onder 950 alleenstaande mannen en vrouwen.
Liefdesverdriet, iedereen heeft er wel eens mee te maken gehad. Het gevoel van wanhoop, hartenpijn en verdriet dat maar niet lijkt te slijten. Het object van jouw verlangen lijkt nog iedere minuut van de dag in je systeem te zitten terwijl hij of zij toch echt uit je leven is verdwenen. Hartzeer na een relatiebreuk kan heel heftig zijn. Zo heftig zelfs dat het merendeel van de singles (75%) van mening is dat het hevig liefdesverdriet erger is dan een depressie.
Pijnstiller
Enige tijd geleden verschenen er berichten over het ontwikkelen van een pil om zo de pijn van liefdesverdriet niet te voelen. Hoewel nog niet op de markt, een dergelijk medicijn, dat ziet de hedendaagse single wel zitten. 71 procent gaf aan meteen een ‘liefdesverdrietpil’ in te nemen om het hartzeer van de verbroken relatie niet te hoeven voelen.
Wist je dat je met NLP technieken het hartzeer ook tot een neutraler gevoel kunt brengen? Ik help je met het neutraliseren van gebeurtenissen waar jij je rot bij voelt, zodat je weer met opgeheven hoofd hoopvol de toekomst in kan kijken!