Ik  was moe, angstig, had veel hoofdpijn maar zat vooral niet super lekker in mijn vel. Caroline  voelt feilloos aan wat voor type persoon je bent en prikt zo heen door het “muurtje” wat je om jezelf hebt heen gebouwd in de loop der jaren.Zo dacht ik dat mijn klachten van totaal andere aard waren dan dat zij mij liet zien. Door middel van gesprekjes, hypnose en een aantal oefeningen waar de focus vooral lag op het anders beredeneren van dingen, het positieve van alles in zien, heeft ze mij geholpen meer tot rust te komen.Zo kon ik zien dat ik problemen op een andere manier moest benaderen en ik mezelf eigenlijk tegenhield in mijn eigen kunnen. Op aanraden van Caroline ben ik begonnen met het o.a. zoeken naar een nieuwe baan, waarin ik meer kon ondernemen en groeien. Dat was een van de dingen waar ik heel erg tegenop zag, maar dit heeft me behoorlijk aan het denken gezet.Ook heeft ze ontzettend fijne tips en trucs om jezelf in gespannen situaties weer tot rust te laten komen en mijn gedachten op iets anders te zetten.Na mijn eerste sessie met Caroline liep ik met een enorme rust maar vooral een enorme glimlach de deur uit. Heerlijk was dat, omdat ik van mijzelf uit altijd gespannen ben waardoor ik dingen minder goed handle dan ik normaal gesproken zou kunnen.Na 3 sessies vond ik het eigenlijk heel erg jammer dat het er alweer op zat. Ik ga zeker nog eens terug, al is het puur voor het heerlijke gevoel wat je aan het eind van zo’n sessie mee naar huis toe neemt. Caroline, je bent een absolute schat! Dankjewel!

Ik ben een leerling met dyslexie en zit op de school, waar Caroline mij vorig jaar als invalster les heeft gegeven. Het kwam op een gegeven moment ter sprake dat ik moeite heb met lezen, en dan vooral van grote stukken tekst. Caroline had ook allang aan mij gezien dat er ‘iets niet goed zit’ als ik moest lezen voor de klas. Ik had al wel eens gehoord dat (hoe ze voor mij heet) Mevrouw Nuijts een NLP coach is. Ze heeft ons in dat schooljaar ook een aantal keer vóór stressperioden zoals proefwerkweken in de les ‘gehypnotiseerd’. Wat het inhield waren ontspanningsoefeningen die je in je onderbewuste uitvoert waardoor je helemaal ontspannen en zonder stress een drukke periode in gaat. Dat vond ik al heel bijzonder. Puur als testpersoon ben ik zo bij Caroline gekomen om te kijken of we via NLP mij sneller kunnen laten lezen en door het ‘aanpakken’ van het onbewuste het voor mij een minder grote last te laten zijn om grote stukken tekst te lezen. Zo ben ik 3 avonden naar Caroline geweest waar we door testen, hypnose en veel te praten hebben geprobeerd de klachten te laten verdwijnen. Als dyslect word je op school vrij snel in een bepaald hokje geplaatst (jij kan niet lezen want je bent een dyslect en medeleerlingen zijn jaloers omdat jij wel extra tijd krijgt bij het maken van proefwerken/examens en zij niet). Mijn ervaring is dat dat er wel voor heeft gezorgd dat ik sneller last had van stress. Of het echt gelukt is om mijn dyslexie te verhelpen en sneller te kunnen lezen weet ik niet, maar deze 3 keer hypnose hebben mij wel veranderd. Ik ben veel meer ontspannen en ik sta ook veel positiever in het leven. Ik heb het als iets heel bijzonders ervaren en heb nu ook voor de rest van mijn leven een voordeel doordat Caroline mij hele handige ontspan/ontstress oefeningen heeft meegegeven die ik dagelijks gebruik en hartstikke goed helpen.

Dankjewel Caroline!