Ruim 3 jaar na mijn scheiding liep ik nog dagelijks tegen de vervelende gevolgen van een veel te lange, foute relatie aan. Zelfs het horen van de stem van mijn ex leverde lichamelijke klachten bij mij op (het gevoel naar de grond gedrukt te worden, letterlijk misselijk worden). En zo waren er meer kleine dingetjes.De sessies bij Caroline hebben me geholpen om anders naar de werkelijkheid te kijken en anders op zaken te reageren: sterker, vanuit ontspanning en meer gericht op de toekomst. Het verleden laten waar het hoort: achter me en er niet meer dagelijks midden in staan. Wonderlijk hoe zo’n relatief eenvoudige therapie zoveel effect kan hebben. En een prettige bijkomstigheid: ik heb het gevoel dat ik het zelf heb gedaan.

Dank je wel, Caroline!

Na 2 maal een ongeval met de fiets te hebben gehad door gladheid (met ernstige gevolgen) durfde ik niet meer te fietsen. Ik, die normaal gesproken alles op de fiets doe. Caroline kwam bij mij in de Pilatesstudio en zei dat ze mij misschien wel kon helpen. Ik had nog nooit gehoord van NLP. Door de ‘film van mijn val terug te draaien’ zit ik weer gerust op mijn fietske. Na de NLP ben iknog onder hypnose geweest. Leek me altijd eng maar het is een diepe ontspanning; de spanning van mijn schouderspieren is weg.

 Caroline, dankjewel. Knuffel,

Nadat ik een atlascorrectie heb ondergaan om klachten van whiplash en zware hersenschudding te verminderen werd mij geadviseerd om mijn rug en nekspieren door een masseurlaten behandelen om het genezingsproces te ondersteunen. Ik had na een eerste voorzichtige massage echter enorm last van de gevolgen. Ik had dagen last van  behoorlijke spierpijn, ik was erg moe, kreeg veel hoofdpijn.

Zodoende kwam ik bij Caroline Nuijts terecht. Zij zou door middel van hypnose de klachten kunnen verminderen.

 Het was voor mij de eerste keer dat ik in aanraking kwam met hypnose. Natuurlijk is dat spannend omdat je niet weet wat je kunt verwachten. Ik dacht dat het zou voelen alsof je in een soort slaap zou vallen, dat je dus eigenlijk niet zou merken of horen wat Caroline zegt. Maar niets is minder waar! Ik voelde wel dat mijn lichaam zich steeds meer ontspande, ik ging zelfs helemaal naar voren hangen met mijn hoofd, maar ik was er alle tijd gewoon ook bewust bij. Voor mijn gevoel kon ik zo opkijken en ermee stoppen als ik dat zou willen. Caroline praat je er eigenlijk doorheen. Je luistert naar wat zij zegt maar reageert hier niet bewust op. Soms vraagt ze om een reactie en deze geef dan ook vanuit je onderbewustzijn. Toen ik de eerste keer onder hypnose werd gebracht voelde ik mezelf twee maal echt naar beneden zakken, alsof je in soort luchtzak zat die even wat daalde. In haar verhaal neemt Caroline alle dingen mee die belangrijk zijn voor jou. In mijn behandeling heeft ze mij meegegeven dat ik geen last zou hebben van de naweeën van de massage, dat mijn stressgevoel zou verminderen en ik zou nog een stoot energie meekrijgen ook! En het werkt!

Na de tweede massage behandeling ben ik direct naar Caroline gegaan voor een hypnose sessie en ik heb helemaal geen last gehad van de gevolgen van de massage, ik voelde me heerlijk rustig en ik had energie te over!

Als aanvulling op deze behandelingen heb ik ook een paar NLP sessies bij Caroline gedaan om bepaalde zaken goed op een rijtje te krijgen en om het stressgevoel goed aan te pakken. Het is verbazingwekkend wat je met je brein voor elkaar kunt krijgen. Door hele duidelijke en beeldende technieken leert Caroline je hoe beter om kunt gaan met bepaalde gevoelens. Nare of stressgevoelens worden omgezet in positief. Je leert zaken op een andere manier te bekijken, te voelen, waardoor je veel ontspanner met de moeilijkheden om gaat. Ik heb ontzettend veel geleerd en heb heel veel plezier van de geleerde lessen. Ik ben duidelijk veel meer ontspannen en heb geen last meer van de stress die het werk soms met zich meebrengt!

Fantastisch Caroline! THX!