Ervaringen NLP hypnose hypnotherapie

Ervaringen/testimonia van cliënten worden volledig identiek weergegeven. Namen worden weggelaten.

Een aantal vervelende gebeurtenissen die tussen mijn 13e en 15e zijn gebeurd, bleven me achtervolgen. Ik had er regelmatig last van. Ik ben meerdere malen in therapie geweest maar ik vond het allemaal maar onzin, en niks scheen te helpen. Totdat ik bij Caroline kwam! Ik had eindelijk iemand gevonden waar ik een klik mee had, en die me ook daadwerkelijk kon helpen. Daarnaast staat ze altijd voor je klaar, ook buiten de afspraken om. Zo belde ik haar ooit op een zondagochtend omdat me iets dwars zat, en ze had alle tijd voor me. Na een tijdje besefte ik me dat het eigenlijk allemaal best goed met me ging en heb ik onze afspraak afgezegd. Best zonde eigenlijk, want Caroline is ook gewoon een ontzettend leuke vrouw om mee te kletsen over ‘normale’ dingen ;). Ik ben inmiddels bijna 20 en ik kan oprecht zeggen dat ik gelukkig ben! Bedankt Caroline! Ps.: als er ooit weer eens iets is, weet ik je te vinden.

Mijn dochter van 12 jaar, bijt al jaren nagels en wat wij als ouders ook geprobeerd hebben om haar het bijten af te leren, niets hielp.

Onze dochter is een kat uit de boomkijker, verlegen bij vreemde en faalangstig. De stap om naar Caroline te gaan was dus een grote uitdaging. Ik wist dat het zou vallen of staan met de eerste ervaring.

Ik mocht er als moeder bijblijven, dus op een afstandje, in dezelfde ruimte, kon ik zien en horen hoe makkelijk Caroline onze dochter op haar gemak stelde.

Geen vage gesprekken, maar hup concreet aan de slag, met een geintje tussendoor wat erg goed werkte. Caroline sprak haar aan op haar niveau en leeftijd, was betrokken en belangstellend. Dit zorgde meteen voor een vertrouwd gevoel, zowel bij mij als bij mijn dochter. Ze wilde uit eigen beweging een volgende afspraak maken. Na 2 keer al was mijn dochter gestopt met bijten en gingen haar nagels groeien. Caroline bleef echter regelmatig een mail sturen om te vragen hoe het nu ging. Na een maand begon ze toch weer te bijten en vroeg Caroline of ze nog een keer terug wilde komen. Na deze derde keer heeft ze geen enkele keer meer gebeten. Dit is al maanden geleden en haar nagels zijn nog nooit zo mooi en lang geweest. Vol trots laat ze nog steeds elke dag haar tikkende nagels op de tafel horen. Dit is zeker niet alleen te danken aan de methode die Caroline hanteert, maar meer nog de persoonlijkheid van Caroline en de manier waarop ze haar boodschap overbrengt. Voor ons heeft het super gewerkt. Echt TOP, Caroline, dank je wel!

Ik ben … (11 jaar), en ik ging naar Caroline omdat ik van mijn buikpijn af wou.

Ik kende Caroline al via mijn ouders. Ik vind Caroline leuk en gezellig. Ze heeft een fijne stoel en pillowpets. Ik voelde me op mijn gemak, Caroline stelde goede vragen en had belangstelling voor mij. Ik heb geleerd hoe ik mijn gedachten kan afleiden van de buikpijn.  Ik heb ook ontspanningsoefeningen geleerd, dat vond ik grappig en een beetje vreemd. Het heeft wel geholpen: ik heb niet minder vaak buikpijn, maar wel steeds korter en steeds minder erg, doordat ik ondanks de buikpijn aan andere dingen ga denken.

Het is nu twee weken geleden dat je mij geholpen hebt met de spanningen in mn lijf.
Je gaf me twee oefeningen om te doen. Ik word er inderdaad heerlijk rustig van, met tintelingen door mijn hele lijf en ik voel me meer geaard 🙂 er komt ruimte bij mijn middenrif en voel ik me krachtiger. Ik ben nu twee weken bezig. Minstens een keer per dag doe ik de oefeningen met volledige aandacht en daarnaast zo vaak ik eraan denk ook tijdens mijn dagelijkse activiteiten: onder de afwas, tijdens een gesprek of gedurende een wandeling.
De spanningen nemen af en ik voel me relaxter, da’s heel fijn. Wel ben ik er nu de tweede week extra moe bij. Maar dat voelt wel logisch. Even wat meer rust en ruimte nemen voor mezelf om mijn lijf de veranderingen en de loslatende spanningen te laten verwerken Emoji
Ik ben al heel erg blij met de veranderingen in mijn lijf! Doordat ik er met aandacht mee bezig ben, voel ik veel eerder wanneer (en met wat) de spanningen weer toenemen, zodat ik met de oefeningen weer naar standje relaxt kan en steeds beter inzicht krijg welke dingen de spanning veroorzaken. Alvast bedankt voor zover Caroline!

Al zo lang als ik me kan herinneren, ben ik bang voor de tandarts. Hoewel ik nooit een bijzonder negatieve ervaring heb gehad en een prachtig gebit heb, groeide mijn angst met de jaren tot epische proporties. Van weken buikpijn vooraf tot hartkloppingen in de behandelstoel. 7 jaar lang ben ik niet geweest. Tot afgelopen week. Caroline is mijn voormalig Nederlands lerares. In die rol heb ik haar leren kennen als een warm, ruimdenkend persoon, maar wel met beide benen op de grond. Hoewel hypnose me in eerste instantie te zweverig leek, wist ik dat zij zich alleen zou inzetten voor een methode met resultaat. Hypnose was totaal niet zoals ik het me had voorgesteld. Je blijft alert, maar toch kom je tot een diepe staat van ontspanning. Iedere sessie heeft direct effect. Mijn negatieve herinneringen verdwenen naar de achtergrond, en er ontstond ruimte voor nieuwe, positieve ervaringen. Maar ook mijn emoties heb ik nu beter onder controle. Hoewel je je richt op een specifiek probleem, stap je de deur uit met een gereedschap voor het dagelijks levenDe grote test kwam na 3 sessies. Samen stapten we op de fiets naar de ooit zo gevreesde praktijk. Voorheen kon ik dagen van tevoren al niet meer functioneren van de angst, nu had ik nergens last van. Mijn lichaam was in verwarring. Alsof het verwachtte dat er iets naars zou gaan gebeuren, maar mijn brein zich echt niet kon herinneren wat. Na 7 jaar eindelijk weer naar de tandarts kunnen, en voor het eerst in mijn hele leven ontspannen en zelfverzekerd in die stoel zitten, is een wonderbaarlijk ervaring! Tranen van angst werden tranen van blijdschap. Toegegeven, ik was sceptisch aangezien ik me niet kon voorstellen dat er ooit nog een oplossing voor mijn probleem zou komen. En al helemaal niet eentje die zo aangenaam en simpel is.

Hoe kunnen wij onze zoon begeleiden bij (voorkomen van) boosheid? Dat was de vraag die ik Caroline mailde. Om dit samen te bespreken ging ik de eerste keer alleen naar haar toe. Onze zoon van 5 jaar is echt een lief mannetje en kon daarnaast ook flinke woedeaanvallen krijgen. Er waren zelfs verschillende dagen dat hij niet naar school wilde. Dat was natuurlijk voor alle partijen frustrerend. Caroline heeft ons geleerd om goed gevoel bij hem te ankeren. Op het moment dat hij trots was op zichzelf legde mijn man, ik of zijn leerkracht onze hand op zijn rechterschouder. Die plek hadden we samen afgesproken. Onze zoon was hier niet van op de hoogte. Al na een paar dagen vroeg hij als hij ging slapen of ik mijn hand op zijn rechterschouder wilde leggen. Zo sliep hij al na een paar minuten heel rustig in. Ik vertelde aan Caroline dat ik uiterlijk heel rustig kon blijven als ik merkte dat hij zijn woede opbouwde maar innerlijk ging mijn hart tekeer. Ze heeft me tools gegeven om meer rust te ervaren. Dit kon ik thuis verder ‘oefenen’ en op momenten waarop mijn hart eerder tekeer zou gaan, bleef het nu opvallend rustig. Caroline heeft me in laten zien welke gedachten mijn handelen bepaalden en me daar in twee sessies vanaf geholpen. Daardoor kon ik weer op een vriendelijke manier (bege)leidend opvoeden. Als klap op de vuurpijl sloot ze beide sessies af met hypnotherapie. Wat bijzonder om te ervaren hoe je onderbewuste je handelen kan sturen. In complete rust ging ik na de sessies naar huis en die rust ervaar ik nu, na 4 maanden, nog steeds! Inmiddels komen de woedeaanvallen van onze zoon bijna niet meer voor en gaat hij goed naar school.

Ik ben ergens in het verleden begonnen met rennen, rennen voor het gezin, rennen voor mijn werk, rennen voor een studie, rennen voor alles en iedereen. Op dat moment voelde dat goed en in die modus heb ik ook veel bereikt. Vooral door op sommige momenten niet achteruit te kijken en maar door te gaan. Maar natuurlijk houd je dat niet vol. Ik wilde graag stoppen met rennen en weer lekker wandelen en de genieten van alle fijne dingen om me heen die je helemaal niet ziet als je er keihard voorbij rent. Tijd om een versnelling terug te schakelen dus…….maar hoe? Uiteindelijk een afspraak gemaakt met Caroline. Ik wist eigenlijk niet zo goed wat ik ervan moest verwachten maar het effect mag er zijn. Caroline heeft mij geholpen door middel van hypnose om vervelende herinneringen uit het verleden los te laten en er fijne herinneringen voor in de plaats te zetten. Het Enneagram heeft mij veel inzichten gegeven over wie ik ben, hoe ik in bepaalde situaties reageer en/ of waarom ik me soms niet prettig voel. De combinatie van die momenten herkennen en de handvaten die Caroline mij heeft gegeven inzetten maken dat ik weer een heel stuk tot mezelf ben gekomen. Ik kan weer lekker kan wandelen in het tempo waar ik op dat moment voor kies.

Al 19 jaar lang reageer ik mijn stress af op mijn nagels. Op momenten dat ik me verveel of ik ergens bang voor ben, gaan mijn handen aan het werk. Ik keek niet graag naar mijn nagels, ik zorgde ervoor dat niemand ze zag en nagels lakken was niet aan mij besteed. Ik vond het lelijk, vies en akelig maar mijn dwang bleef bestaan. Iets waar ik niet trots op was, maar nu! Nu gaat het kei goed. Mijn nagels groeien! Door in gesprek te gaan met Caroline tijdens de eerste sessie, zijn we er achter gekomen wanneer ik hier mee bezig was. Tijdens de sessies heeft Caroline me gehypnotiseerd wat zorgde voor rust. Met deze rust, kan ik me meer ontspannen en gaan mijn handen niet meteen aan het werk. Ik heb trucjes geleerd om me te ontspannen en ik stond stil bij het feit dat ik me bewust kon worden van mijn onbewust gedrag. En wauw, ze bleven groeien!  Caroline heeft me geleerd om bewust te worden van het feit dat ik aan mijn nagels zat. In eerste instantie dacht ik nee, dit gaat niet werken. Maar nu ik 2 maanden verder ben, geloof ik mijn eigen ogen niet! Ik kan ze gewoon gaan lakken en laat ze nu expres aan iedereen zien 🙂

Caroline, mijn droom is uitgekomen, bedankt! Klik hier voor foto’s van de nagels van deze cliënt..

Hier een stukje wat ik heb beleefd tijdens mijn eerste sessie.
Ik was heel benieuwd hoe het zou gaan omdat ik nog al vlug de mensen om de tuin kon lijden. Ik had een leuk gesprek en voelde me eigenlijk al snel op mijn gemak.
Caroline vroeg wat mijn lievelings kleur was en dat ik dan een bal in die kleur me moest voorstellen. Met deze bal gingen we via hoofd door het lichaam en dan via de buik weer naar buiten. Dit gaf mij zo’n rust en raakte al snel in trance.
Door allerlei zaken die in de sessie werden behandeld kwam ik na twee uur weer buiten. Ik was heel leeg in mijn hoofd en het voelde fantastisch. Ik kwam in die week met heel veel dingen in aanmerking, liftdrukte,  tijdens Glow en ga zo maar door.
Het deed me na de eerste sessie al helemaal niet zo veel meer ik kon het makkelijk aan. Ik liet als ik me wat onrustig voelde mijn blauwe balletje draaien en dan was ik weer relaxt. Ik heb ook gemerkt dat ik dingen gewoon aanpak en niet meer afwacht tot erom gevraagd wordt. Al met al door een sessie is er bij mij heel veel op gang gezet met dank aan Caroline.

Hoi Caroline, ik heb dit weekend toevallig 3 mensen naar je doorverwezen, want ik heb erg veel baat erbij gehad. Ik ben enorm veel rustiger. Voordat ik bij je kwam, herkende ik mezelf niet meer omdat ik zoveel onrust had, en nu zou ik mezelf bijna niet meer herkennen omdat ik zoveel rust heb, maar dit is heel makkelijk om aan te wennen ;-).

Mijn ervaring met 2Concern en Caroline was bijzonder aangenaam.
Je wordt meteen erg op je gemak gesteld en in een fijn gesprek worden je klachten besproken. Caroline is een oprecht en duidelijk persoon, wat ook meteen haar kracht is. Met praktische voorbeelden maakt ze eerst duidelijk hoe gemakkelijk mensen foute denkpatronen hebben, om vervolgens met concrete technieken aan te geven hoe je dit kan bestrijden. Je kan dus meteen zelf aan de slag, wat een erg goed gevoel geeft.
Dat je niet hoeft gaan zitten wachten maar ZELF er iets aan kan doen geeft je moed en zelfvertrouwen. Ook de begeleiding over de mail is hartelijk en uitgebreid, erg fijn.

Ik raad mensen met faalangst of andere angstklachten zeker aan om een gesprek met Caroline aan te vragen, iedereen is anders maar er zijn ook veel verschillende tools waarmee je geholpen kan zijn.

Nadat mijn partner voor langdurige tijd op uitzending vertrok was mijn 2 jarige zoontje erg verdrietig, werd snel driftig en sliep erg slecht en werd huilend wakker door nachtmerries. Ik was even de weg kwijt omdat ik zelf natuurlijk ook niet lekker in mijn vel zit. Gelukkig heb ik erg goede hulp van Caroline gekregen en nadat ik haar raad heb gevolgd sliep mijn zoontje als een roos en sliep de hele nacht door. Hij werd zelfs wakker met een lach op zijn gezicht. Kortom mijn dag kan niet meer stuk. Dank je wel lieve Caroline voor je fantastische hulp.

Stress, druk, spanning, allemaal chaotische dingen die door me hoofd gingen. Ik ben een druk persoon, al een tijd zo. Naast school moet ik mijn ouders helpen met veel dingen en soms wordt de combinatie van school en ouders mij wat te veel. Met mij ging het al lange tijd niet goed. Mentale en lichamelijke problemen, maar dankzij de steun en hulp van Caroline Nuijts  voel ik mij nu stukken beter. Zonder enig idee over haar hypnosemanieren ging ik in een stoel zitten en zij begon met praten. Echt kort daarna was ik rustig en kalm, maar er viel vooral een grote last van mijn schouders af. Ik was helemaal ontspannen! De dingen die ze zei drongen heel diep in mij door. Heel mijn lichaam reageerde op haar woorden en het voelde goed, gewoonweg goed. Ik kan van alles vertellen over mijn bewust zijn of onderbewustzijn en hoe het allemaal ging etc. Maar je moet vooral niet te veel erbij gaan nadenken of vooraf research doen, maar het gewoon uitproberen.  En dit kan ik je garanderen: Caroline Nuijts haar NLP is gewoonweg geweldig.

Dankzij haar sta ik gewoon een stuk steviger op mijn twee voeten in het leven. Ze doet niks engs of iets dergelijks, ze wilt je gewoon graag helpen en dat heeft ze super gedaan. Een papiertje met daarop instructies die me helpen in tijd van nood bewaar ik nog altijd in mijn portemonnee.

Caroline Nuijts, bedankt voor alles!

Tijdens een ontmoeting met Caroline kwam het onderwerp ter sprake dat onze dochter (3 jaar) ‘s nachts naar droomde en hierdoor wakker werd.
Caroline heeft zeer bruikbare handvatten gegeven die binnen een week geleid hebben tot een verbluffend resultaat.
Momenteel een dochter en ouders die heerlijk doorslapen!
Naast het feit dat Caroline haar vak verstaat is ze ook erg betrokken als persoon. Dank daarvoor!

Allereerst wil ik je nog heel erg bedanken! Ik voel me kiplekker en heb hetgeen gebeurd is helemaal achter me gelaten! Mijn vorige opleiding werd plotsklaps afgebroken, toen mijn stagebegeleider besloot me een onvoldoende te geven om een erg slechte reden. Inmiddels ben ik een nieuwe opleiding gestart, maar steeds bleven mensen me vragen hoe het kon dat mijn vorige opleiding was gestrand. Steeds als ik mijn verhaal deed, werd ik opnieuw zo ontzettend kwaad en zat het me niet lekker. Ook drukte het het als een last op mijn schouders, waardoor ik soms in mijn nieuwe opleiding onzeker was. Gelukkig was daar Caroline, die me in liet zien dat ik de gebeurtenis makkelijk achter me kon laten. Samen hebben we er in 1 sessie voor gezorgd dat deze vervelende gebeurtenis een herinnering werd en niet langer een obstakel voor de toekomst. 
Caroline heeft me geleerd hoe ik er zelf voor kan zorgen dat ik me goed voel, ook al is er net iets vervelends gebeurd: Een soort oppepper!
Ik vond het best spannend, omdat ik niet wist wat ik er van moest verwachten. Caroline heeft me dat eerst op een prettige manier uitgelegd en uiteindelijk heb ik het als heel rustgevend en relaxt ervaren!

Lees nog meer